top of page

Diensten

Wat doen we

Verfklaar stucen

Een wand verfklaar maken? Dan bent u aan het goede adres. Nadat de wand verfklaar gestuukt is kan het strak afgewerkt worden met verf. Bij verfklaar stucen wordt de wand recht gemaakt waarna het wordt nabewerkt met een stucmes voor een superstrak eindresultaat.

IMG-1580_edited.jpg
Rollen van Wallpaper

Behangklaar stucen

Bent u van plan om te behangen maar is de ondergrond hiervoor niet glad genoeg? Dit lossen we op door het behangklaar te stucen. Beschadigingen worden gevuld en de muur geegaliseerd met een dunne stuclaag. Dit vormt een prachtige ondergrond om tegenaan te behangen.

Sierpleister

Voor sierpleister brengen we net als met behangklaar stucen eerst een dunne stuclaag aan. Hierna wordt de sierpleister / Spachtelputz aangebracht. Deze vorm van stucwerk levert een afgewerkte muur op met een mooie structuur.

project1_spachtel.jpg
IMG-0262_edited.jpg

Tegelklaar

Met tegelklaar stucen in bijvoorbeeld de badkamer of toilet zorgen we ervoor dat de wand perfect recht wordt afgewerkt. Zodat als de tegels erop zitten er een mooi eindresultaat ontstaat. 

Base beton / Beton ciré

Liever een beton look? Met Base beton / Beton Ciré  als toplaag creëren we deze. Eerst worden de wanden recht gestuukt waarna we in meerdere lagen het Base beton / Beton Ciré aanbrengen. Deze schuren we uiteindelijk strak af. Omdat Base beton / Beton Ciré waterdicht is kan het een prima alternatief zijn voor tegels. Bovendien is de toplaag zeer hard waardoor het niet gevoelig is voor krassen.

IMG_20211002_212403_edited.jpg
C7C3F628-DEC8-4F91-97D1-84B9EBF1C55C.JPG

Lijstwerk

De overgang van muur naar plafond kunnen we mooi en sfeervol afwerken met een sierlijst. Er zijn bovendien veel verschillende soorten sierlijsten waardoor het feitelijk bij ieder interieur van toegevoegde waarde is.

 

Hoewel sierlijsten al eeuwen gebruikt worden zijn ze niet alleen geschikt voor klassieke interieurstijlen, maar juist ook bij een moderne inrichting. Glad pleisterwerk en spachtelputz zijn stucvormen die zich goed lenen voor het afwerken met sierlijsten.

PANDOMO

Pandomo is een pleister op cementbasis afkomstig uit Duitsland en geeft een strakke, naadloze beton-look. Het is heel geschikt voor bijvoorbeeld in de badkamer Als goede vervanger van tegelwerk. Pandomo geeft een exclusieve hoogwaardige uitstraling met een trendy look. Door het gespecialiseerde werk is geen wand hetzelfde die met Pandomo is bewerkt. Daarnaast is het qua onderhoud goed schoon te maken met een vochtige doek met zeep.

Pandomo is te verkrijgen in vrijwel alle kleuren. Echter, een donkere kleur geeft meer smeer effect dan een lichte kleur.

IMG-1626_edited.jpg
IMG-2014_edited.jpg

Speciale wensen?

Staat uw stucvorm hier nu niet tussen of heb je een speciale vraag. Stel ze gerust via het contactformulier.

bottom of page